Spotkanie z Sebastianem Stankiewiczem w Spince

19 listopada zapraszamy do Spinki na spotkanie z Sebastianem Stankiewiczem, który uważany jest za jednego z najlepszych charakterystycznych polskich aktorów. Tylko w tym roku zagrał w dziesięciu filmach i czterech serialach. Ostatnio na dużym ekranie można było zobaczyć go m.in. w roli Buły w filmie Furioza. Jego kariera rozwija się ostatnio w błyskawicznym tempie, dlatego tym bardziej cieszymy się, że znalazł czas, żeby pojawić się w Spince. Wydarzeniem towarzyszącym będzie projekcja krótkometrażowego filmu Mikołaja Piszczana „Przypadek Jana Pampucha”, w którym Sebastian zagrał główną rolę. Kameralne spotkanie skróci dystans i pozwoli uczestnikom na czynny udział w dyskusji. Serdecznie zapraszamy.

Zadanie realizujemy w ramach Kulturalnych Spotkań w Spince w ramach tegorocznego budżetu obywatelskiego Gminy Świebodzin przy współpracy Świebodzińskiego Domu Kultury. Sprzęt dzięki, któremu możemy zorganizować takie wydarzenie dofinansowało Ministerstwo Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu.

📣📣📣Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc event będzie na darmowe wejściówki 🎫 do odebrania w godzinach pracy Spinki do wyczerpania zapasów!

Anita